Pretučeni Romi kod centra Sava

Sinoć oko 20h kod centra Sava desio se incident kada je grupa od dvadesetak mladića ušla u autobusu GSP-a i pretukla trojicu romskih mladića.

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 26.01.2013.

12:35

Default images

Grupa od 10 Roma vraćala se sinoć gradskim prevozom iz zgrade "Bigza" gde su imali probe svoje hip-hop grupe, kada ih je prema tvrdnjama članova grupe, na stanici kod Sava centra napala grupa od dvadesetak mladića koja je upala u autobus. Na lice meseta je došla i policija, a mladići su zbrinuti u Urgentnom centru.

Prema nezvaničnim informacijama, i napadači su Romi.

U policiji kažu da su skoro svi mladići koji su učestvovali u tuči maloletne osobe.

Zamenik šefa kancelarije za medije Kliničkog centra Srbije Vuk Marković je rekao da je Urgentni centar primio trojicu mladića: G.E. (1997) na maksilofacijalno odeljenje, R.D. (1993) na otorinolaringologiju (ORL) i I.A. (1992), koji je domah pušten kući.Pretučeni mladići kažu da niko od putnika u autobusu nije hteo da im pomogne, osim vozača koji je intervenisao jer su napadači razbili staklo.

Policija je sinoć na licu mesta uzela izjave od prebijenih i poslala ih u Urgentni centar gde su im konstatovane povrede. Povređeni su, kako saznajemo, jutros otišli u policiju kako bi podneli krivične prijave protiv napadača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: