Rodić sekretar Nikolićevog kabineta

Generalni sekretar predsednika Srbije biće Nebojša Rodić, a savetnici Milorad Simić, Marko Đurić, Oliver Antić i Bratislav Petković.

Izvor: Tanjug, Alo

Četvrtak, 07.06.2012.

18:26

Default images

Rodić je za generalnog sekretara predsednika Srbije Tomislava Nikolića imenovan 31. maja, na osnovu Zakona o predsedniku Republike, objavljeno je u "Službenom glasniku".

Simić, Đurić, Antić i Petković su na funkciju savetnika predsednika imenovani 1. juna.

Redovni profesor Pravnog fakulteta Oliver Antić je bio dekan u vreme kada su mnogi profesori, kritični prema tadašnjem sistemu, primorani da napuste katedre. Bio je dugogodišnji član SRS i jedan je od osnivača SNS.

Generalni sekretar je Nebojša Rodić, brat Milana Rodića, bivšeg funkcionera JUL-a i generalnog direktora „Srbijašuma“, posle „uspešno“ obavljenog posla u Republičkoj izbornoj komisiji 1997. godine, kada ga je tadašnja demokratska opozicija optužila za krađu izbora, povukao se sa funkcije sekretara RIK, da bi bio unapređen u zvanje ambasadora.

Penzionisani general-major Milorad Simić obavljao je čitav niz dužnosti u policiji, od načelnika Uprave policije MUP Srbije do načelnika beogradskih „plavaca“. Član je Upravnog odbora FK Crvena zvezda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: