K.Mitrovica slavi Putinovu pobedu

Odmah pošto je izborni štab Vladimira Putina proglasio njegovu pobedu na predsedničkim izborima u Rusiji, građani severne Kosovske Mitrovice počeli su slavlje.

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2012.

21:45

Default images

Automobilima, okićenim ruskim, srpskim i zastavama DSS-a, kružili su ulicama severnog dela grada do mosta na Ibru i barikade, gde već nekoliko meseci Srbi dežuraju kako bi onemogućili zaživljavanje kosovskih institucija u ovom delu Kosova.

Okupljeni građani uzvikuju "Srbija-Rusija", kliču Putinu koji je zbog podrške ruske drzave Srbima na severu Kosova, proglašen za počasnog građanina Zubinog Potoka i Zvečana.

Podsetimo, prema preliminarnim rezultatima predsedničkih izbora u Rusiji, aktuelni premijer Vladimir Putin u ubedlljivoj je prednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: