"Proširenje EU značajno za region"

Lider DPS Milo Đukanović ukazao na značaj otvorenosti EU prema proširenju, jer je to od neprocenjivog značaja za Crnu Goru i sve zemlje zapadnog Balkana.

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.02.2012.

20:16

Default images

Predsednik Demokratske partije socijalista je u razgovoru s ambasadorkom Velike Britanije u Podgorici Ketrin Najt Sends izrazio zadovoljstvo saradnjom Crne Gore s Velikom Britanijom, kao jednom od vodećih zemalja EU.

On je, kako je saopšteno iz DPS, istakao značaj podrške koju London pruža Crnoj Gori u procesu evropskih i evroatlantskih integracija.

Đukanović je ukazao na značaj posvećenosti svih struktura društva Crne Gore sprovođenju reformi koje su u funkciji demokratskog i ekonomskog razvoja te zemlje.

DPS, kao vodeća politička snaga u Crnoj Gori, spermna je da sa punom posvećenošću deluje u pravcu realizacije zadataka koji će unaprediti život svih građana i intenzivirati put Crne Gore ka punopravnom članstvu EU, naveo je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: