"Barikade uz saglasnost DS i SPS"

Čelnici opozicionih stranaka sa Kosova kažu da je barikada na prelazu Rudnica-Jarinje "obnovljena" uz saglasnost DS-a i SPS-s koje su na vlasti u toj opštini.

Izvor: B92

Petak, 09.12.2011.

14:59

Default images

"Srpsko stanovništvo na KiM ni po koju cenu neće pristati da preko noći od Srba postanu 'Kosovari' i s tim u vezi spremni smo da u ime građana celog KiM koji su lojalni Republici Srbiji, snosimo sve posledice ovog čina", navodi se u saopštenju.

Zajedničko saopštenje potpisali su predsednik okružnog odbora Srpske napredne stranke Kosovske Mitrovice Bojan Jakovljević, predsednici opštinskih odbora Leposavića SNS-a, Demokratske stranke Srbije, Pokreta socijalista i Srpske radikalne stranke Dragiša Vasić, Goran Lazović, Aco Jablanović i Slaviša Milentijević.

Saopštenje je potpisao i koordinator Nove Srbije za Kosovo Zoran Milojević.

Da podsetimo, juče je iz opštine Leposavić rečeno da su barikade postavile opozicione stranke DSS, NS i SNS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: