Biler: Ovako se ne drže obećanja

Komandant Kfora Erhard Biler rekao je noćas na Jarinju da je razočaran razvojem događaja i prebacio lokalnim Srbima da se nisu držali dogovora.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.07.2011.

00:45

Default images

"Da li se tako drže obećanja?", pitao je Biler u kraćem razgovoru sa okupljenim grđanima. Komandant Kfora je nešto pre ponoći ponovo došao na Jarinje.

U kraćem razgovoru sa okupljenim građanima, kome su prisustvovali i Borko Stefanović i Goran Bogdanović, Biler je rekao da je pre samo šest sati bio na Jarinju i da je tada zamolio građane da ne diraju njegove vojnike.

On je smatrao da je postignut dogovor i da su okupljeni građani opštine Leposavić prihvatili dato obećanje.

"Razočaran sam", rekao je još jednom Biler.

Predsednik opštine Leposavić je uzvratio da je i sam razočaran i da građani Leposavića sigurno nisu učestvovali u paljenju prelaza. Međutim, Biler je na to uzvratio pitanjem "Da li postoje vatrogasci u Leposaviću i da li je neko mogao da gasi ovaj požar?"

Stefanović je na to ukazao Bileru da kosovske policijske snage nisu puštale nikoga da prođe, a nemački general je kazao da policija sigurno neće sprečavati vatrogasce ukoliko dođu da gase požar.

Stefanović je zatim rekao da je postojala i bojazan da bi se na tom putu mogla naći i municija koja bi mogla da eksplodira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: