Islamska zajednica u Srbiji za KV

Predstavnici Islamske zajednice u Srbiji, s potpredsednikom i beogradsko-novosadskim muftijom Rešadom Plojovićem na čelu, dopremili su pomoć Kraljevu.

Izvor: B92

Subota, 13.11.2010.

14:58

Default images

U konvoju je bilo pet kamiona s građevinskim materijalom, vrednim milion dinara.

Podsećajući da je narod Sandžaka poznat po dobrosusedskim odnosima, Plojović je rekao da je to očuvalo mir devedesetih godina i da sada čuva stabilnost Srbije.

"Došli smo da pokažemo solidarnost sa građanima Kraljeva i da su ljudi najbolji onda kad pomažu", istakao je muftija Plojović.

Islamska zajednica u Srbiji, koju vodi glavni muftija Muamer Zukorlić, pozvala je svoje vernike da i sami upute pomoć Kraljevu.

Sa predstavnicima Islamske zajednice u Srbiji, na stovarištu u Šeovcu, gde je istovaren materijal, susreo se zamenik gradonačelnika Kraljeva Vukman Rakočević, koji im se zahvalio u ime građana Kraljeva.

Zemljotres jačine 5,4 stepena Rihterove skale sa epicentrom u okolini Kraljeva dogodio se 3. novembra i u njemu su stradale dve osobe, a pričinjena je velika materijalna šteta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: