Milutinović neće nazad u politiku

Nekadašnji predsednik Srbije Milan Milutinović nema dalje ambicije posle dobijanja kabineta. Zaista ne razmišljam o političkom angažmanu, kaže Milutinović.

Izvor: B92

Utorak, 10.08.2010.

00:24

Default images

Bivši predsednik Srbije Milan Milutinović useliće se uskoro u kacelariju u Palati Srbije, ali se sigurno neće vraćati u političku arenu.

"Bilo je ranije nekih nagoveštaja i spekulacija, ali ja zaista ne razmišljam o novom političkom angažmanu. Dosta je bilo toga“, poručuje Milutinović.

Time je stavljena tačka na priču da je lider socijalista Ivica Dačić spreman da aktivira nekadašnjeg šefa države i visokog partijskog funkcionera.

On je pozvao Milutinovića nedugo posle njegovog povratka iz Haga i poručio mu da može da računa na partiju. Nezvanično, prvi čovek SPS nije mu nudio neku konkretnu funkciju, već je predlagao da bude uz stranku i pomaže svojim iskustvom i savetima.

Umesto u prvim partijskim redovima, Milutinović će sigurno sedeti u kabinetu u Palati Srbije, koji će, kao kaže, da koristi za administrativne poslove. Još nije izabrao savetnika i sekretara, na koje po zakonu, takođe, ima pravo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: