Povređeni radnici "Elektrokosmeta"

Radnik "Elektrokosmeta" Pavle Kulizić zadobio je opekotine drugog stepena,dok je drugi lakše povređen prilikom provere ispravnosti električnog brojila u zgradi.

Izvor: B92

Sreda, 24.02.2010.

14:55

Default images

Načelnik hirurgije bolnice u severnom delu Kosovske Mitrovice doktor Radimir Janković izjavio je da je Kulzić zadobio opekotine šaka i lica i da se oporavlja od povreda.

"Trenutno je stabilno, povrede koje je zadobio medicinski su obrađene i u toku je dalja reanimacija pacijenta kojem nadoknađujemo izgubljenu tečnost. Oporavak teče normalno i nadamo se da će proteći u redu", rekao je Janković.

Nesreća se dogodila juče, a po rečima nadležnih u Kosovskoj policijskoj službi, protiv povređenog radnika Kulizića će biti podneta i krivična prijava zbog izazivanja opšte opasnosti.

Nadležni iz mitrovičke Elektrodistribucije kazali su za Kontakt Plus radio da je do incidenta došlo došlo prilikom provere ispravnosti električnog brojila na zahtev vlasnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: