Potpisan sporazum "Jata" i MAT-a

Predstavnici "Jat ervejza" i makedonskog MAT-a potpisali su Sporazum o namerama, kojim treba da se utvrdi najbolje poslovno rešenje za te aviokompanije.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.04.2009.

15:29

Default images

Sporazum su potpisali vršilac dužnosti generalnog direktora "Jata” Saša Vlaisavljević i predsednik Upravonog odbora MAT-a Zlatko Petrovski. Podizanjem partnerstva dve kompanije na viši nivo, "Jat" još jednom potvrđuje svoje opredeljenje da se razvije u regionalnog lidera, kao i spremnost da unapredi usluge putnicima iz Makedonije.

Tržište te zemlje je već godinama veoma interesantno kompanijama iz regiona jugoistočne Evrope, jer je aerodrom u Skoplju tokom prošle godine opslužio 660.000 putnika, saopšteno je iz "Jata”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

5 h

Podeli: