Subota, 29.03.2008.

12:58

40 miliona evra za Brezovicu

U Ski centar "Brezovica" planirano je ulaganje od 40 miliona evra u naredne tri godine, saopštilo je Ministarstvo ekonomije.

Izvor: Beta

Default images

Javno preduzeće "Skijališta Srbije" i holding kompanija "Fond Ineks-intereksport" biće zaduženi za upravljanje turističkim kompleksom na Brezovici, što podrazumeva izradu detaljanog akcionog plana sa redosledom daljih aktivnosti.

Vlada Srbije je na sednici u četvrtak prihvatila predlog tog ministartva i dala saglasnost za osnivanje Društva sa ograničenom odgovornošću Ski centar "Brezovica" čiji su osnivači "Skijališta Srbije" i "Fond Ineks-Intereksport" AD Beograd.

Osnivači su dužni da izrade i detaljan trogodišnji investicioni plan za Brezovicu, navedeno je u saopštenju.

Ulog Fonda u društvu je nenovčan i sastoji se od nepokretnosti koje čine hotelsko turistički kompleks na Brezovici - hoteli "Narcis", "Breza" i "Molika", kao i pripadajuća infrastruktura.

Formiranje mešovitog Društva sa ograničenom odgovornošću Ski centar "Brezovica" predložilo je Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja u okviru sprovodjenja Akcionog plana za Kosovo i Metohiju, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: