Haos u Srbiji: Ulice pretvorene u reke, kolaps – sve stoji VIDEO

Jako nevreme sa grmljavinom i kišom pogodilo je ovog prepodneva razne delove Srbije, a između ostalog i Smederevo, gde su se ulice pretvorile u reke.

Izvor: B92

Subota, 10.06.2023.

20:19

Haos u Srbiji: Ulice pretvorene u reke, kolaps – sve stoji VIDEO
Foto: Profimedia

U kratkom vremenskom intervalu, crni oblaci nadvili su se nad ovim gradom, a velika količina kiše koja je pala, izazvala je poplave.

Kako se vidi na snimku objavljenom na instagram profilu "192_rs", automobili se otežano kreću ulicom zbog velike količine vode, a kiša neumorno i dalje pada.

Kolaps i kod Uba

Ništa bolja situacija nije ni u Vrelu kod Uba. Intenzivne padavine paralisale su saobraćaj, a sva vozila su zaustavljena.
Još jedno gradsko naselje u Srbiji je ovog popodneva na udaru, a to je Velika Plana. Putevi su gotovo neprohodni, a vodena bujica nosi sve pred sobom.
Podsećamo, meteorolozi su ranije najavili da će u Srbiji danas biti promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, češćim posle podne i uveče, a koji će lokalno biti obilniji uz kratkotrajnu pojavu sugradice i grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: