Vučić se sastao sa kineskim šefom diplomatije FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ministrom spoljnih poslova Kine Vang Jijem, koji boravi u zvaničnoj dvodnevnoj poseti našoj zemlji.

Izvor: B92

Četvrtak, 28.10.2021.

06:55

Vučić se sastao sa kineskim šefom diplomatije FOTO
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Posle sastanka u Palati Srbija predviđen je i plenarni sastanak delegacija Srbije i Kine, koji će otvoriti Vang Ji i Vučić.

Posle plenarnog sastanka predviđene su kratke izjave za medije Vučića i Vang Jija. Ranije danas Vang se sastao sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem, sa kojim je potpisao Protokol o saradnji dva ministarstva. Šef kineske diplomatije doputovao je u sredu u dvodnevnu posetu Srbiji, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je ministar Nikola Selaković.

Vang Ji se u sredu uveče sastao sa premijerkom Anom Brnabić, predsednikom Skupštine Ivicom Dačićem, dok je jutros razgovarao sa ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem.
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ nr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: