Novi detalji o uhapšenom rođaku porodice Đokić – optužio svoje sinove?

Uhapšeni G.Dž. (52) zbog ubistva Đokića, navodno je na saslušanju zločin pokušao da prebaci na svoje sinove, pišu beogradski mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.10.2021.

21:50

Novi detalji o uhapšenom rođaku porodice Đokić  – optužio svoje sinove?
Foto: shutterstock/ ToskanaINC

On je osumnjičen da je oteo, a potom hicima iz pištolja ubio Gordanu, Gorana i njihovu ćerku Lidiju Đokić, pokušao je da se izvadi tako što je za zločin optuživao svoja dva sina, navode beogradski mediji.

G.Dž. je vatrogasac u penziji i ima dva sina, jedan radi takođe kao vatrogasac, a drugi je zaposlen u Vojsci Srbije.

Policija je, prema navodima medija sasušala i sinove i suprugu uhapšenog, a svi su prošli poligraf.

Prema informacijama iz medija, uhapšeni za brutalno ubistvo je rođak ubijene porodice, godinama im je prao automobil u kojima su držali novac.

Poznavali su se celog života, a i živeli su blizu.

Uhapšeni je znao gde Goran Đokić čuva novac, a navodno je unapred isplanirao ubistvo.

Ministar Aleksandar Vulin je danas naglasio i da je pronađena i značajna količina novca koja je pripadala ubijenoj porodici, a u prostorijama, odnosno na imanju koje je koristio osumnjičeni, pronađeni su još neki predmeti koji su, bez svake sumnje, bili deo ovog strašnog i monstruoznog ubistva.

MUP je u saopštenju potvrdio da je pronađen novac koji je najverovatnije pripadao ubijenim Đokićima, a mediji prenose da je u dvorištu jednog od sinova G. Dž. policija je pronašla 43.000 evra, za koje se sumnja da su deo novca koji im je kobne večeri otet.

U dvorištu jednog od dva sina osumnjičenog Dž. policija je pronašla zakopan novac i sumnja se da ga je tu upravo zakopao otac u pokušaju da sinu smesti krivicu za ubistva, navode mediji.

Osumnjičeni je priveden i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu i određeno mu je zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je učestvovao u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: