I Dritan Abazović čestitao tvz. Kosovu nezavisnost

Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović čestitao je 17. februar, Dan nezavisnosti tzv. Kosova.

Izvor: B92

Sreda, 17.02.2021.

14:30

I Dritan Abazović čestitao tvz. Kosovu nezavisnost
Foto: TV Prva, arhiva

Abazović je poručio da se raduje saradnji koja će doneti dobrobit građanima dve države.

„Upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom Dana nezavisnosti Republike Kosovo“, naveo je Abazović u čestitki. On je kazao da Kosovo ovaj praznik dočekuje u teškim uslovima izazvanim pandemijom virusa kovid 19, i poželeo da se u što skorijem periodu uspešno izbore sa tom pošasti.

Abazović je istakao da je uveren u to da je pandemija dodatno zbližila i podsetila na suštinske vrednosti koje treba baštiniti. „Ceneći prijateljske i komšijske odnose naše dve države, radujemo se saradnji koja će doneti dobrobit građanima Crne Gore i Republike Kosovo“, naveo je Abazović.

On je građanima Kosova čestitao uspešno održane parlamentarne izbore 14. februara, koji su, kako je naveo, bili primer demokratije i slobodno izražene volje građana. „Primite izraze mog najvišeg uvažavanja i srdačnih pozdrava“, zaključio je Abazović u čestitki.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: