Trampovi poslednji potezi; "Velika mi je čast"

Američki predsednik Donald Tramp odobrio je pomilovanje svog bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost generala Majkla Flina.

Izvor: B92

Sreda, 25.11.2020.

23:25

Trampovi poslednji potezi;
Foto: EPA-EFE/ CHRIS KLEPONIS / POOL

"Velika mi je čast da objavim da je generalu Majklu T. Flinu garantovano potpuno pomilovanje. Čestitam generalu Flinu i njegovoj divnoj porodici", napisao je Tramp na svom Tviter nalogu i poželeo Flinovima srećne praznike.

Flin je drugi Trampov saradnik kome je predsednik dao pomilovanje nakon što je osuđen u procesu o ruskom uticaju na predsedničke izbore 2016. godine, prenosi AP.

Prethodno je američki predsednik pomilovao Rodžera Stouna, svog dugogodišnjeg bliskog saradnika i to samo nekoliko dana pre nego što je Stoun trebalo da se javi na izdržavanje zatvorske kazne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: