Kraj višesatne drame u BG: Policajac se predao VIDEO

Muškarac koji se danas zabarikadirao u stanu u Ulici vojvode Vlahovića u Beogradu i pretio da će se ubiti, posle višesatnih pregovora predao se policiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.11.2019.

17:27

Kraj višesatne drame u BG: Policajac se predao VIDEO
FOTO: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Ranije danas, naoružani muškarac zatvorio se u stanu u voždovačkom naselju u Ulici vojvode Vlahovića i pretio da će izvršiti samoubistvo.

On je potom izašao na terasu i preskakao s jednog dela na drugi.

Radi se o policajcu B. S. (42).

Brojne policijske ekipe, Hitna pomoć, vatrogasci, kao i specijalni pregovarački tim MUP-a bili su na mestu dešavanja i sve vreme pokušavali da komuniciraju smuškarcem na terasi.

On je u jednom trenutku s terase stana viknuo da neće nikoga da vidi, posle čega je policija zamolila medijske ekipe da se pomere.

Drama je trajala punih osam sati, a muškarac se potom predao kolegama.

Kako je saopštio MUP, supruga i sin muškarca koji se nalazio u stanu su nakon svađe izašli napolje.

Novosti prenose da je jedino sigurno da do sada taj policajac nije bio prijavljivan zbog porodičnog nasilja, kao i da će se pravi uzrok današnje drame tek utvrditi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: