Saobraćajna nesreća kod Kuršumlije: Dve osobe teže povređene

Najmanje dvoje je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 19 časova kod sela Rudare, na magistralnom putu Niš-Priština.

Izvor: B92, Kurir, Alo

Sreda, 01.05.2019.

19:47

Saobraćajna nesreća kod Kuršumlije: Dve osobe teže povređene

Prema prvim informacijama, dve osobe su teško povređene. Kako javljaju beogradski mediji, sudarila su se dva automobila, jedan je prokupačkih, a drugi stranih registarskih oznaka.

U prokupačku Opštu bolnicu "Dr Aleksa Savić" zbog povreda vozilom hitne službe dovezena su tri lica: V. T. (26), D. S. (24) i R. P. (36).

Kako nezvanično saznajemo, osoba čiji su inicijali V.T. zadobila je frakture lopatice i lumbalnih pršljenova, hematome i prebačena je u niški Klinički centar, dok je lice D.S. zadobilo prelom grudne kosti i takođe je prebačeno u Klinički centar u Nišu.

Treća osoba R.P. je nakon dijagnostike puštena kući.

Prema nezvaničnim informacijama, oni su se vraćali sa sahrane u trenutku sudara.

Podsetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak kod Kuršumlije poginulo je petoro, dok je šestoro ljudi povređeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: