Novosti: Mihajlović i Joksimović najbliže gubitku funkcija

Pojedini ministri iz SNS biće zamenjeni tokom rekonstrukcije Vlade Srbije do koje će najverovatnije doći u martu, pišu "Večernje novosti" u izdanju od utorka.

Izvor: B92

Utorak, 23.10.2018.

00:12

Novosti: Mihajlović i Joksimović najbliže gubitku funkcija
Ilustracija: Thinkstock

List navodi da bi oni lako mogli da ostanu i bez visokih stranačkih funkcija kada naredne godine budu održani izbori unutar SNS-a.

Po navodima lista, ministarka saobraćaja, građevinarstva i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović trenutno su najbliže tome da izgube ministarska mesta zbog kako se navodi, otvorenih napada na premijerku Anu Brnabić ali i "solo izleta" koji su izazvali nezadovoljstvo unutar SNS-a.

Dodaje se i da će biti velikih promena u redovima naprednjaka na lokalu, prvenstveno u Ražnju i Bosilegradu ali i u Kuršumliji, Blacu, Arilju, Kragujevcu, Subotici i Bogatiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

22 h

Podeli: