Poziv iz Dume: Ruskinje, nemojte sa strancima, biće dece

Predsednica odbora ruske Dume za pitanje porodice pozvala Ruskinje da tokom svetskog prvenstva u fudbalu ne stupaju u seksualne odnose sa stranim navijačima.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.06.2018.

08:41

Poziv iz Dume: Ruskinje, nemojte sa strancima, biće dece
Foto: Tanjug/AP

Prema rečima Tamare Pletnove, takvo ponašanje Ruskinja stvorilo bi mnogo problema, poput toga da se rađaju deca u porodici s jednim roditeljem ili se dešava da decu odvedu očevi.

"Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, devojke ne umeju iz njih da se izvuku. Onda, dolaziće u moju komisiju, plaču, oduzeto im je dete i tako dalje”, kazala je Pletnova i podsetila šta se dogodilo nakon olimpijskih igara održanih u Moskvi 1980. "Porastao je broj samohranih majki i to drastično", istakla je ona.

"Ta deca su kasnije patila i patila. A još ako je u pitanju otac druge rase… Trebalo bi da rađamo našu decu. Nisam nacionalista, ali ipak... Znam da i deca pate, a onda ih očevi napuste i to je sve. Ostaju ovde sa majkom", izjavila je Pletnova za Radio “Govorit Moskva".

Podsetimo, Svetsko prvenstvo u fudbalu počelo je upravo danas, a trajaće do 15. jula. Održavaće se u 11 gradova Rusije: Moskvi, Sankt Peterburgu, Kazanju, Sočiju, Nižnjem Novgorodu, Samaru, Kalinjingradu, Jekaterinburgu, Saransku, Volgogradu i Rostovu na Donu.

Očekuje se da će u prestonici šampionata doći do milion obožavaoca najvažnije sporedne stvari na svetu, a na sajtu FIFA prodato je više od dva miliona i četiri hiljade ulaznica.

Među stranim navijačima, Amerikanci su najaktivniji, a tu su svakako i fanovi iz Brazila, Kolumbije i Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: