Ugašen i portal Vranjske

Vlasnik portala Vranjske Vukašin Obradović objavio je da je taj sajt ugašen, jer nije mogao da osigura minimalne uslove za dalje funkcionisanje.

Izvor: B92

Utorak, 21.11.2017.

07:54

Ugašen i portal Vranjske
Ilustracija: Thinkstock

Portal "Vranjske" počeo je sa radom nakon što je 18. septembra ugašen lokalni nedeljnik “Novine vranjske“ zbog, kako se navodi, političkih i ekonomskih pritisaka lokalnih vlasti.

Elektronsko izdanje novina pokrenuto je posle sedmodnevnog štrajka vlasnika Vukašina Obradovića.

"Zahvaljujem se, pre svega, posetiocima našeg sajta, kao i svima koji su svojim angažmanom doprineli da online izdanje Vranjskih, za kratko vreme i u veoma teškim uslovima, postane jedan od najposećenijih i najkredibilnijih portala na jugu Srbije", naveo je Obradović u pisanom saopštenju.

Gašenje Vranjskih bio je povod i za osnivanje Grupe za slobodu medija koja od tada u celoj Srbiji sprovodi akcije "Stop medijskom mraku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: