Misteriozna smrt devojčice – uzalud čekajući Hitnu pomoć

Devojčica M. P. (14) iz sela Okruglice kod Trstenika preminula je pod neutvrđenim okolnostima, pišu Večernje novosti.

Izvor: B92

Petak, 08.09.2017.

20:25

Misteriozna smrt devojčice – uzalud čekajući Hitnu pomoć
Tanjug

Kako piše beogradski list, devojčica je preminula u četvrtak uveče dok su ona i njena porodica čekali ekipu Hitne pomoći iz Trstenika.

“Rečeno im je da nijedno vozilo nije slobodno, i da je ekipa na drugom kraju opštine. U petak je sahranjena, a da ni njenim bližnjima ni lekarima nije jasno zbog čega je prekinut njen život. Zbog toga i Više javno tužilaštvo u Kruševcu njenu smrt istražuje kao sumnjivu. Devojčica je kobnog dana pala pored stepenica, ali je imala svega nekoliko ogrebotina i majci je rekla da je dobro i da ne treba da ide kod lekara. Uveče, oko 23 časa, onesvestila se, a ubrzo i preminula”, navodi se.

Tužilaštvo sada ispituju sve okolnosti, a rezultati obdukcije i toksikološke analize, koju su radili stručnjaci Instituta za sudsku medicinu u Nišu, trebalo bi da daju bliži odgovor u vezi sa celim slučajem.

Direktor Doma zdravlja, u okviru koga radi trstenička Hitna pomoć, Radovan Popović rekao je da od 20 sati uveče do 7 ujutru rade dva lekara, jedan u ambulanti, a drugi na terenu sa ekipom, kao i da je terenska ekipa bila u mestu Lozna, koje se nalazi na drugom kraju opštine u momentima kada im je stigao poziv za pomoć 14-godišnjakinji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: