Pucnjava u Nišu, muškarac ubijen zbog devojke

U centru Niša rano jutros dogodilo se ubistvo u jednom od poznatih kafića, saznaje RTS. "Blic": Na Nišliju S.M. (36) ispaljeno pet metaka.

Izvor: Blic, RTS

Četvrtak, 24.08.2017.

09:29

Pucnjava u Nišu, muškarac ubijen zbog devojke
Foto: B92

RTS prenosi da je napadač pobegao s mesta napada.

S.M. je preminuo jutros oko 5.30 časova. U Urgentni centar Kliničkog centra Niš dovezen je bez znakova života. Pogođen je u grudni koš, trbuh i noge, saznaje "Blic".

"On je dovezen oko pet časova u ambulantu Urgentnog centra sa više ustrelno–prostrelnih rana iz vatrenog oružja bez vitalnih parametara života, bez pulsa i pritiska. Rađena je reanimacija koja je trajala 30 minuta, ali životne funkcije nisu uspostavljene", potvrdio je direktor Urgentnog centra dr Miodrag Lazić.

Razlog ubistva su neraščišćeni odnosi zbog devojke. Ubijeni muškarac i osumnjičeni za ubistvo su odranije poznati policiji, nezvanično saznaje RTS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: