NS: Psi rastrgli komšiju, uhapšena vlasnica

Dva psa, rase pit bul, pobegla su rano jutros iz dvorišta svog vlasnika na Petrovaradinu i zaklala komšiju.

Izvor: Blic, Tanjug

Ponedeljak, 11.07.2016.

09:10

NS: Psi rastrgli komšiju, uhapšena vlasnica
Foto: B92

Psi su preskočili ogradu kuće R.M. i napali su prvog komšiju Đ.M. (84), koji živi u kući pored.

Kako je Tanjugu rečeno u novosadskoj Hitnoj pomoći, lekarska ekipa stigla je po dolasku u Ulicu Vukovački put na Petrovaradinu zatekla stariju mušku osobu i konstatovala je smrt.

Policija je uhapsila suprugu vlasnika pasa I. M. (29) koja se starala o psima koji su jutros u Petrovaradinu usmrtili čoveka starog 84 godine, saopštila je Policijska uprave Novi Sad.

U saopštenju se navodi da je njoj određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnovane sumnje da je učinila teško delo protiv opšte sigurnosti.

"Uhapšena I.M. u zakonskom roku će biti dovedena na saslušanje sudiji za prethodni postupak", kaže se u saopštenju i dodaje da su psi predati u nadležnost javno-komunalnom preduzeću "ZOO higijena i veterina" u Novom Sadu.

Psi koji su na Petrovaradinu napali čoveka trenutno u privhatilištu na posmatranju, a uzeti su im brisevi sa šapa i vilice. Opširnije u posebnoj vesti

Prema tvrdnjama supruge vlasnika pasa, oni su pojurili za mačkom, koju je starac pokušao da odbrani, nakon čega su ga psi napali.

Porodica nastradalog čoveka, međutim, ne veruje u tu verziju događaja i ogorčeni su što neko, kako kažu, uopšte i drži tu rasu.

Direktor zoohigijene, ipak, tvrdi da nije problem u psima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

182 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: