Nestala devojčica pronađena kod Pančeva

Pripadnici MUP pronašli su nestalu devojčicu T.K. u Sefkerinu kod Pančeva, rekla je šefica Biroa MUP za saradnju sa medijima Biljana Popović Ivković.

Izvor: B92

Sreda, 17.06.2015.

13:48

Default images

"Pripadnici valjevske policije raspisali su objavu za nestalom devojčicom T.K. i ona je pronađena u Sefkerinu nadomak Pančeva", rekla je Popović Ivkovićeva Tanjugu.

Ona je rekla da je obavešten Centar za socijalni rad, a da je devojčica trenutno u policijskoj stanici u Opovu, gde čeka da je preuzmu roditelji.

Devojčica je nestala kod Pančevačkog mosta u ponedeljak, objavila je ranije danas organizacija Astra na svom profilu na Fejsbuku.

U objavi organizacije Astra se navodi da je devojčica Tatjana Kovač, stara 16 godina, poslednji put viđena kod Pančevačkog mosta 15. juna oko 10 sati, u pratnji muškarca sa belim kačketom, a da je na sebi imala šarene helanke i majicu.

Obaveštenje o nestanku devojčice na profil na Tviteru postavio je i otac Tijane Jurić, Igor Jurić, koji je apelovao na sve koji su je primetili da jave na broj 116-000.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: