Divlji taksisti tukli komunalce

Na aerodromu "Nikola Tesla“ nelegalni teksisti odbili da se legitimišu, a posle tuče, četiri komunalna policajca završila su u Urgentnom centru.

Izvor: B92

Nedelja, 08.02.2015.

18:27

Default images

Kako navode “Večernje novosti“, incident se dogodio u noći između petka i subote, 45 minuta posle ponoći.

Patrola Komunalne policije, prilikom redovne kontrole, uočila je taksi vozača Z. J., kako putnicima nudi vožnju suprotno Odluci o auto-taksi prevozu.

U prolazu kod izlaznih vrata sa međunarodnih dolazaka aviona, komunalci su mu prišli i zatražili ličnu kartu na uvid, što je on odbio.

Službenici su potom od njega zahtevali da pođe sa njima u policijsku stanicu radi utvrđivanja identiteta, što je takođe odbio da uradi, posle čega se patrola sa taksistom uputila u zgradu aerodroma.

Nakon toga drugi, takođe nelegalni, taksisti su prišli patroli, da bi potom došlo i do fizičkog sukoba, pošto je jedan od taksista ošamario komunalnog policajca.

Jednom komunalnom policajcu je utvrđen prelom ruke, drugi je povredio rame, a još trojici komunalaca je ukazana pomoć zbog povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: