BG: Automobil propao kroz asfalt

Automobil marke "fijat" propao je kroz asfalt danas oko 17.30, nedaleko od Cvetkove pijace na Zvezdari.

Izvor: Beta, Blic

Nedelja, 04.08.2013.

18:39

Default images

Povređenih nema, a kako javlja reporter "Blica" sa lica mesta, cela suvozačeva strane je potonula u kolovoz.

Razlog je najverovatnije vodovodna cev koja je pukla, razvalila kolovoz i povukla automobil.

Ovaj incident se dogodio u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 378, a saobraćaj je potpuno obustavljen u oba pravca od Cvetkove pijace do Deskaševe ulice.

Reporter Blica saznaje da je u automobilu u trenutku propadanja bilo troje ljudi koji na sreću nisu povređeni.

Očevici tvrde da je automobil u jednom trenutku bukvalno počeo da tone.

Vozač automobila kaže za "Blic" da se se drugarima vraćao sa bazena na Olimpu i da se kretao u pravcu grada kada je primetio da mu sugrađani skreću pažnju da je suvozačeva strana počela da propada.

"Kretali smo se polako, jer smo bili u koloni. Video sam da mi prolaznici nešto dovikuju, a par sekund kasnije sam primetio da se na suvozačevoj strani pojavljuje voda. Izleteli smo napolje i videli automobil koji je propadao. Građani su pokušali da automobil izvuku iz rupe, ali nismo uspeli u tome", kaže vozač automobila Slađan M.

GSP: Normalizacija prevoza tek sutra

U Gradskom saobraćajnom prevozu kažu da se normalizacija prevoza očekuje tek sutra.

U Gradskom saobraćajnom prevozu za agenciju Beta je rečeno da se normalizacija prevoza očekuje tek sutra, a u saobraćajnoj policiji kažu da sve zavisi od Beograd puta i Vodovoda i kanalizacije čije ekipe izvode radove.

U Beograd putu agenciji Beta večeras nisu želeli više da kažu o tom incidentu kada je auto propao kroz kolovoz u Bulevaru Kralja Aleksandra.

Tramvajski i autobuski saobraćaj u tom delu Bulevara preusmeren je pa su tako tramvajske linije 6, 7 i 14 preusmerene na Omladinski stadion a tramvaj na liniji 5 na okretnicu kod Tašmajdana.

Autobusi na liniji 6a, 46, 79 i Ada 4 u smeru ka periferiji saobraćaju trasom Bulevar kralja Aleksandra - Jekoslava Kovača - Deskaševa - Bulevar kralja Aleksandra.

U smeru ka gradu autobusi se kreću trasom Mite Ružića - Bulevar kralja Aleksandra - Ustanička - Vojislava Ilića - Gospodara Vučića i dalje redovnom trasom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: