Indija: Zlostavljali devojčice

Grupa od 25 pijanih mladića upala je u jedan hrišćanski koledž u Indiji i silovala četiri devojčice koje su u teškom stanju zbrinute u bolnici.

Izvor: B92

Subota, 20.07.2013.

21:31

Default images

Devojčice, stare između 12 i 15 godina, bile su u spavaonici u internatu u oblasti Pakur kada su u nju upali mladići naoružani noževima i mačetama, prenosi Tajms of Indija.

Oni su devojke odvukli u obližnju šumu gde su ih silovali i tukli dva sata. Učenice su smeštene u bolnicu u veoma teškom stanju sa unutrašnjim povredama.

Ovo je najnoviji u nizu slučajeva brutalnih silovanja u Indiji. Ranije danas, sud u centralnoj Indiji je osudio šestoricu muškaraca na doživotnu kaznu zatvora za grupno silovanje i pljačku 39.godišnje Švajcarkinje, koja se u Indiji nalazila na odmoru, objavili su lokalni mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: