MUP:Istražujemo napad na Danilovića

Policija intenzivno istražuje okolnosti u vezi napada na bivšeg košarkaša Predraga Danilovića, saopštilo je MUP i dodao da napad nema veza s navijačkim grupama.

Izvor: B92

Subota, 18.05.2013.

13:07

Default images

Ovaj incident "nije ni u kakvoj vezi sa večerašnjim odigravanjem 'derbija' u Beogradu ili sa navijačkim grupama", navodi se u saopštenju.

Policija intezivno radi "na rasvetljavanju svih okolnosti incidenta" u restoranu "Kafanica" na Košutnjaku, u kome je noćas oko 2.20 sati povređen predsednik Košarkaškog kluba "Partizan", navodi MUP.

Danilović se, nakon incidenta javio u Urgentni centar, gde su lekari konstatovali teške telesne povrede opasne po život, dodaje se u saopštenju.

Kako je ranije Tanjugu rečeno u MUP-u, Danilović je "na do sada neutvrđeni način" zadobio povrede opasne po život, nakon svađe u jednom restoranu u Košutnjaku.

"Danilović je odbio saradnju sa policijom i sam se u toku noći javio u Urgentni centar i zatražio lekarsku pomoć, gde je konstatovan stepen telesnih povreda", rečeno je.

I direktor policije Milorad Veljović rekao je na konferenciji za novinare da je Danilović zadobio teške telesne povrede opasne po život. "Policija proverava kako je došlo do sukoba i šta je uzrok", naveo je Veljović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: