Šta sve smeta Beograđanima?

Najveći broj prijava koje komunalna policija dobija od Beograđana odnosi se na buku i prekoračenje radnog vremena kafana, kao i nedozvoljene ulične prodaje.

Izvor: B92

Petak, 23.11.2012.

17:57

Default images

Od pre dve godine, kada je u Beogradu počela da radi komunalna policija, telefonom je primljeno više od 9.000 prijava građana zbog buke i radnog vremena, a više od 2.000 prijava zbog nedozvoljene ulične prodaje.

Komunalna policija je do sada u 9.861 slučaju preduzimala mere iz okvira svoje nadležnosti zbog nedozvoljene ulične prodaje.

Kako je navedeno, dosadašnja saradnja s građanima koji se obraćaju komunalnoj policiji zbog narušavanja komunalnog reda veoma je dobra.
Nedozvoljena prodaja robe skoro je podjednako zastupljena u svim delovima grada, a naročito na lokacijama oko OTC "Novi Beograd", "Stari Merkator", "Blok 70", u ulicima Sremskoj, Deligradskoj i oko pijace "Zeleni venac", kao i u okolini drugih pijaca kao što su "Vidikovac" i "Kalenić".

"Radom na terenu, uočeno je da je roba koja se nedozvoljeno prodaje na ulici, nekontrolisanog i sumnjivog porekla, čime se dovodi u opasnost zdravlje naših sugrađana, a ulični prodavci najčešće narušavaju komunalni red ostavljajući za sobom kartonske kutije i ostala sredstva na kojima izlažu pomenutu robu", upozorila je komunalna policija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

130 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: