Nikolić od patrijarha tražio savet

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio da se nada da će vrlo brzo biti formirana Vlada Srbije i da je ovo poslednja nedelja u kojoj će Srbija gubiti vreme.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.06.2012.

21:14

Default images

On je istakao da građani neće imati razumevanja za one koji se tim poslom bave, a ne mogu da ga urade.

"Nadam se da će ovo biti poslednja nedelja u kojoj će Srbija gubiti vreme", kazao je novinarima predsednik Srbije posle skoro dvočasovnog razgovora sa patrijarhom Irinejem u zgradi Patrijaršije SPC u Beogradu.

Nikolić je izrazio nadu i da će vrlo brzo biti u mogućnosti da poveri mandat "onima koji će mu reći da mogu da formiraju vladu". Predsednik Srbije je kazao da je kod patrijarha došao po blagoslov i savet u teškim vremenima.

"Vremena su teška i savet nije na odmet, posebno savet mudrih ljudi", rekao je Nikolić i dodao da se nada da će i oni koji odlučuju o tome kakva će vlada biti ići po savet kod mudrih ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

146 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: