Četvrtak, 30.03.2023.

07:05

U Srbiji danas umereno oblačno i osetno toplije

U Srbiji će vreme danas biti umereno oblačno i osetno toplije vreme, sa temperaturama od minus dva do 21 stepen, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod

Izvor: Tanjug

U Srbiji danas umereno oblačno i osetno toplije
Foto: Tanjug/AP Photo/Pavel Golovkin

Ujutru će na jugu i jugoistoku biti slab mraz, dok će pre podne na severu i zapadu, a od sredine dana i u ostalim krajevima biti umereno oblačno i osetno toplije vreme, krajem dana i tokom noći na severu i severoistoku mestimično sa kratkotrajnom kišom.

Vetar slab i umeren, u planinskim predelima povremeno i jak, južnih pravaca, najniža temperatura od -2 do 6, a najviša od 15 do 21 stepen Celzijusa.

U Beogradu će biti umereno oblačno, krajem dana i u toku noći povremeno sa kišom.

Vetar slab i umeren, jugoistočni, najniža temperatura od 4 do 6, a najviša oko 19 stepeni. U narednih nedelju dana vreme će biti promenljivo oblačno i toplo, u petak uz umeren do jak zapadni i jugozapadni vetar, a uveće, noću i za dane vikenda nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom uz manji pad temperature i skretanje vetra na severozapadni.

Na visokim planinama očekuje se sneg. Od ponedeljka se očekuje zahlađenje u svim krajevima, a padavine će lokalno biti obilnije u zapadnim, centralnim, istočnim i južnim delovima zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

12 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: