Anasonović: Ideja o blokadi Rektorata došla iz SzS

Jedna od organizatora protesta "1 od 5 miliona" Jelena Anasonović rekla je da ideja o blokadi Rektorata nije ideja samih studenata.

Izvor: B92

Nedelja, 24.11.2019.

13:44

Anasonović: Ideja o blokadi Rektorata došla iz SzS
EPA-EFE/SRDJAN SUKI

Iako su oni, kako kaže, pokrenuli temu lažnih diploma još u martu.

"Došla je od Stefana, a ja samo mogu da pretpostavim ko je njemu to predložio", kaže Anasonović u intervjuu za "Blic" i objašnjava da je Stefan Pavlović momak za kojeg zna da radi za Dragana Đilasa.

Upitana ko je bio u Rektoratu, ona kaže da je kada se pogledaju fotografije "prilično šarenoliko" i da nisu svi nestranački studenti.

"Tu ima mojih bivših kolega iz "1 od 5 miliona", (od kojih je deo u strankama), ali ima i mnogo omladinaca koji nisu u samom udruženju. U tom smislu nisu baš svi nestranački studenti", rekla je Anasonović.

Povodom odluke Odbora za profesionalnu etiku BU o doktoratu Siniše Malog, kaže da je ta odluka pozitivno iznenadila, jer je na tragu principa akademske čestitosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: