Četvrtak, 31.05.2018.

20:32

Tramp: Biće potrebno više od jednog susreta sa Kimom

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će možda biti potrebno više od jednog susreta sa severnkorejskim liderom Kim Džong Unom.

Izvor: Tanjug

Tramp: Biće potrebno više od jednog susreta sa Kimom
Foto: Tanjug, AP

On kaže da bi želeo da se Pjongjang odrekne svog programa nuklearnog oružja što je pre moguće.

Tramp je u intervjuu za Rojters rekao da se i dalje nada da će samit sa Kimom biti održan 12. juna u Singapuru.

On je dodao da bi voleo da sporazum bude postignut nakon jednog sastanka, ali da to često nije način na koji stvari funkcionišu i da će možda biti potreban više nego jedan sastanak.

Tramp je naveo da veruje da Kim želi dogovor.

"Ja mislim da će se stvari dogovoriti na veoma pametan i organizovan način i verujem da to takođe želi i Kim Džong Un. Biću veoma srećan kada bude stigao dan u kojem ćemo ukinuti sankcije i imati vrlo dobar odnos sa čitavim Korejskim poluostrvom", kazao je Tramp.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: