Đurić u policiji, pa kod prekršajnog, pa na Merdare FOTO

Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić nakon hapšenja odveden je u policijsku stanicu u Prištini, pa kod prekršajnog sudije, a potom i ka prelazu Merdare.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.03.2018.

18:25

Đurić u policiji, pa kod prekršajnog, pa na Merdare FOTO
Foto: Tanjug, AP

Na društvenim mrežama objavljena je i fotografija na kojoj se vidi Marko Đurić u blindiranom vozilu kosovske policije.

Nešto pre 19 časova policija je Đurića u stanicu "Centar" u Prištini privela oklopnim vozilima, a potom i sudiji za prekršaje. Mediji javljaju i da je Đurić imao lisice na rukama u Prištini.

Portparol policije Kosova Baki Keljani je za agenciju Beta rekao da policija postupa prema zahtevima Ministarstva spoljinh poslova Kosova i vlasti Kosova koje su zatražle hapšenje Đurića u slučaju da ilegalno bez dozvole kosovskih vlasti uđe na Kosovo.

Dolazak Đurića u Prištinu prati nekoliko stotina građana koji su ga dočekali zvižducima i psovkama, javlja Beta.

Na snimku objavljenom u medijima vidi se kako policija naoružana dugim cevima vodi Đurića neko vreme po ulici dok mu građani zvižde.

U pratnji velike kolone vozila kosovske policije Đurić je potom krenuo prema prelazu Merdare, na kojem je Marko Đurić prebačen u centralnu Srbiju.

Đurić je oko 21 čas iz Kuršumlije krenuo za Beograd u pratnji srpske policije, a RTS javlja da mu je tamo ukazana lekarska pomoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: