Džip Ministarstva poljoprivrede usmrtio devojku

Izvor: B92

Utorak, 15.04.2003.

12:32

Default images

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se u utorak dogodila u centru Beograda poginula je Katarina Marić, stara 32 godine, kada je došlo do udesa između automobila marke “micubiši pajero”, vlasništvo Ministarstva za poljoprivredu kojim je upravljao Stevan Bakalov iz Pančeva, i taksi vozila “radio taksi” marke mercedes, kojim je upravljao Milivoje Stojanović iz Beograda, saopštila je beogradska policija.

Prilikom izletanja vozila “micubiši pajero” na trotoar , kada je usmrćena Katarina Marić, teške povrede zadobila je Snežana Vujičić, stara 24 godine, a lakše je povredjen Srbislav Ćirić star 61 godinu, kojima je ukazana lekarska pomoć u Urgentnom centru. Uzroci i okolnosti nesreće se utvrđuju, navodi se u saopštenju SUP Beograd. Prema iskazima očevidaca, do nesreće je došlo kada se srebrni "micubiši pajero", koji se kretao velikom brzinom, sudario sa taksistom, a zatim skrenuo i udario pešake koji su stajali na uglu Njegoševe i Beogradske. U ministarstvu poljoprivrede su nam rekli da je u džipu bio i ministar Dragan Veselinov koji je sedeo na zadnjem sedištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

20 h

Podeli: