Četvrtak, 22.10.2020.

06:30

Vreme: Uživajte do subote ujutru

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplije, sa maksimalnom temperaturom od 19 do 24 stepena.

Izvor: Tanjug

Vreme: Uživajte do subote ujutru
Tanjug/Jaroslav Pap

Jutro će biti hladno, ponegde sa maglom koja se može zadržati i duže tokom prepodneva, u većini mesta i sa slabim prizemnim mrazem, a na istoku i jugu Srbije lokalno se očekuje i slab mraz na dva metra visine.

Vetar će biti slab do umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 9 stepeni, a najviša od 19 do 24 stepena, saopštio je RHMZ.

U Beogradu će jutro biti sveže, a tokom dana pretežno sunčano i toplije. Vetar će biti slab, južni i jugozapadni. Najniža temperatura od 4 do 9 stepeni, a najviša oko 23 stepena.

U petak će jutro biti hladno, ponegde sa maglom i slabim prizemnim mrazem, a na istoku i jugu Srbije lokalno se očekuje i slab mraz na dva metra visine.

Tokom dana pretežno sunčano i toplo. U subotu ujutro na severu i zapadu, a tokom prepodneva i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom uz manji pad temperature.

Od nedelje umereno do potpuno oblačno i još malo hladnije, mestimično sa kišom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: