Samo 1 prijava savetnika za Telekom

Na tender za izbor savetnika za privatizaciju Telekoma Srbije prijavila se samo jedna kompanija - Lazard Freres SAS iz Francuske.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 06.03.2015.

14:46

Default images
Foto: Freeimages

Rok za prijavu na tender istekao je danas, ponude su javno otvorene, a komisija je utvrdila da je ponuda blagovremena i da je ponuđač dostavio sva neophodna dokumenta, navodi se u saopštenju Telekoma Srbije.

Telekom Srbija će u zakonskom roku doneti odluku o prihvatljivosti ponude.

Kako se navodi, obaveze savetnika u prvoj fazi su da uradi procenu vrednosti, ekonomsku i pravnu analizu, analizu tržišta, predloži modele privatizacije i pripremi vremenski i metodološki plan privatizacije.

Nakon završetka prve faze, u slučaju da većinski akcionar donese odluku i izabere jedan od modela privatizacije, započeće druga faza u kojoj će sve aktivnosti u tom procesu da koordinira i vodi izabrani savetnik, od objavljivanja poziva do zatvaranja transakcije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: