Supernova: United Media dala nepovoljniju ponudu nego ranije

Kablovski operater Supernova izdao je saopštenje povodom prestanka emitovanja kanala u vlasništvu firme United Media.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 18.01.2020.

15:08

Supernova: United Media dala nepovoljniju ponudu nego ranije
Foto: Depositphotos/REDPIXEL

Iz Supernove je saopšteno da je ta kompanija dostavila nepovoljniju ponudu u odnosu na ono što su imali operateri u prethodnom periodu.

Naime, ponuda je dostavljena sa izuzetno visokom cenom, koja pritom ne obuhvata dozvolu za emitovanje svih njihovih kanala, uključujući Novu S i Novu Sport, kaže se u saopštenju.

Iz tog operatera su naveli da su prihvatili osnovne elemente, cenu i dužinu trajanja ugovora, ali da je United Media "otišla korak dalje i u pregovorima tražila da se teritorijalno i po broju korisnika ograniče, odnosno da se više ne širi i ne razvija ukoliko želi saradnju sa United Media“.

"Takođe, velika prepreka u pregovorima je bilo nedavanje Nove sport, a bez minimalne garancije da će ključni sportski događaji ostati na Sport klub kanalima", navodi se u saopštenju.

Prethodno je kompanija United Media saopštila da korisnici kablovskog operatora Supernova od danas ne mogu da gledaju njene kanale, jer je ugovor o distribuciji istekao i nije obnovljen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

12 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: