Srbija

Petak, 17.05.2019.

15:13

Po peti put zakazana prodaja Jugoremedije

Stečajni upravnik oglasio je još jednu prodaju zrenjaninske fabrike lekova "Jugoremedija" u stečaju, a početna cena iznosi 800 miliona dinara.

Izvor: Beta

Po peti put zakazana prodaja Jugoremedije
Foto: Depositphotos, Pakhnyushchyy

U oglasu stečajnog upravnika Radovana Savića, javno nadmetanje zakazano je za 24. jun ove godine.

Imovinu Jugoremedije čine industrijski kompleks, upravne zgrade, pomoćni objekti, kao i stan u Zrenjaninu, intelektualna svojina - 24 žiga, 28 motornih vozila, inventar i zalihe.

Prodaja je bila zakazana i u februaru ove godine, po početnoj ceni od 1,2 milijarde dinara, a proglašena je neuspešnom jer nije bilo zainteresovanih kupaca. Na toj, četvrtoj prodaji, bile su ponuđene zalihe lekova, mašine i uređaji za proizvodnju lekova, vozila, zgrade i pomoćne zgrade, a procenjena vrednost iznosi 3,8 milijardi dinara.

U novembru prošle godine prodavana je po početnoj ceni od 1,9 milijardi. Fabrika lekova je u stečaju od 2012. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

13 h

Podeli: