Dva grada spremna, kreću jeftini stanovi; "Biće ih na hiljade"

Izgradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti počeće za oko mesec dana, prvo u Vranju i Nišu.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 25.09.2018.

08:43

Dva grada spremna, kreću jeftini stanovi;
Foto: Thinkstock

To je najavila u Vranjskoj banji potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevine Zorana Mihajlović.

Ona je dodala da je Ministarstvo građevine izdalo u četvrtak dve gradjeivne dozvole za izgradnju u Vranju 186 jeftinih stanova u četiri zgrade i 190 stanova u Nišu u dve zgrade.

Istakla je da su gradovi Vranje i Niš prvi pripremili lokacije za početak gradnje i da je sada u toku raspisiivanje tendera za izvođače radove, koji će biti biti izabrani u narednih mesec dana.

"U narednih mesec dana imaćemo izvođača koji će početi da radi. Grad Vranje je prvo pripremio lokaciju i sve drugo što je potrebno za izgradnju jeftinih stanova. To je ogroman projekat, to nije samo ovih 186 stanova, pošto će se graditi na hiljade jeftinih stanova u Srbiji", naglasila je Mihajlovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

12 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: