Posle odbijanja ponude Miškovića, novi direktor Sava centra

Odbornici Skuštine grada Beograda imenovali su Đorđa Mazinjanina za vršioca dužnosti JP "Sava Centar" na period od šest meseci.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 23.07.2018.

11:52

Posle odbijanja ponude Miškovića, novi direktor Sava centra
Foto: O2, screenshot

Mazinjanin je, inače, od 2016. godine obavljao funkciju izvršnog direktora u tom preduzeću.

Odbornici su, po kratkom postupku, usvojili i rešenja o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u pojedinim osnovnim i srednjim školama u Beogradu.

Takođe, u skupštinskim klupama u gradu više neće sedeti Goran Grbović koji je nedavno imenovan za v.d. direktora Štark Arene, Dragana Belojević koja je imenovana za v.d. sekretara za sport i omladinu, kao ni Dragan Aritonović.

Umesto njih, odbornički mandati dodeljeni su Vesni Vidović, Mladenu Đuričiću i Maji Petrović, sa izborne liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Svet

Stvara se gigant nad gigantima?

Australijska rudarsko-metalska grupa BHP objavila je nameru da preuzme britansku rudarsku kompaniju "Anglo ameriken", koju je procenila na oko 36 milijardi evra.

11:00

27.4.2024.

1 d

Svet

Preuzeće kontrolu? Putin: Setite se 90-ih...

Ruski predsednik Vladimir Putin najavio je mogućnost nacionalizacije kompanija u interesu nacionalne odbrane, napominjući da je prelazak preduzeća u državnu svojinu opravdan samo ako radnje vlasnika štete bezbednosti zemlje.

15:15

27.4.2024.

1 d

Podeli: