"Pomoć, prošli su golgotu prethodnih 10 god."

Vlada Srbije pokušava da pomogne svim strateškim preduzećima, među kojima je i pribojski FAP, da stanu na noge.

Srbija

Izvor: B92

Sreda, 07.12.2016.

14:33

Foto: Tanjug

To je istakla potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Ona je, na pitanje novinara u Srebrenici da prokomentariše protest radnika FAP-a, rekla da je upravo dobila tu informaciju, ali da može da kaže da vlada pokušava da nađe rešenje i za to preduzeće.

Mihajlović je napomenula da se sudbinom tog preduzeća bave Ministarstvo privrede i Ministarstvo odbrane.

“Mi kao vlada činimo mnogo da pomognemo za sva ta preduzeća koja su prošla golgotu u prethodnih desetak i više godina, i kao što smo se borili za Železaru Smederevo, tako se borimo i da pomognemo drugim preduzećima”, rekla je Mihalović.

Mihajlović je naglasila da su mnoga velika preduzeća bila uništena u lošim privatizacijama koje je sprovodila prethodna vlast, iako je od njihove sudbine zavisio veliki broj ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

9 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: