Dubrovčanina sramota da iznajmljuje po "suludim" cenama: "Ustupiću stan besplatno"

Često se piše o skupim nekretninama i cenama iznajmljivanja u Dubrovniku, koje su najveće u Hrvatskoj.

Region

Izvor: B92

Četvrtak, 14.10.2021.

18:43

Dubrovčanina sramota da iznajmljuje po
Foto: Depositphotos/simonesimone

Ipak, čini se kako među iznajmljivačima ima i drugačijih, što pokazuje objava jednog Dubrovčanina u grupi "Iznajmljivanje stanova Dubrovnik" na Fejsbuku.

Kako je objavio u grupi, sram ga je da iznajmljuje nekretninu po suludim cenama pa će je stoga radije ustupiti besplatno.

"S obzirom da me sramota i da nemam obraza iznajmiti ljudima stan po ovim suludim cenama koje vidim da se ovde objavljuju i onda im 1.6. reći da izlaze, ja sam voljan da ustupim dvosoban stan u Zatonu do 1.6. bez ikakve najamnine tj. besplatno i da se plaćaju samo režije. U tom slučaju molim da se jave u inboks samo oni kojima je to stvarno i iskreno potrebno", napisao je on na toj društvenoj mreži, a prenosi portal Indeks.

"Ovi gladni para neka i dalje iznajmljuju kako hoće, ali za taj način do 1.6. treba imati obraza ljudima pogledati u oči, pogotovo po onim cenama koje traže", objavio je Dubrovčanin koji je u vrlo kratkom vremenu prikupio pozamašan broj pozitivnih reakcija na neuobičajenu objavu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: