Radovi na auto-putu iz vazduha: Impozantno (VIDEO)

Radovi na autoputu Bar-Boljare odvijaju se planiranom dinamikom, a očekuje se da radovi budu izvedeni po najvećim standardima građevinarstva.

Region

Izvor: B92

Nedelja, 25.06.2017.

10:06

Radovi na auto-putu iz vazduha: Impozantno (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Gradilište tunela na ovom autoputu Jabuki krš obišli su ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković i izvršni direktor kompanije CRBC za Crnu Goru Hei Šićiang.

"Ovo je impozantno sve što smo videli. Ni jednog trenutka ne sumnjamo da će radovi biti izvedeni po največim standardima građevinarstva i na zadovoljstvo građana“, rekao je prilikom obilaska puta Nurković.

Na gradilištu Jabučki krp završeno je 72 odsto iskopa i primarne podgrade.

Prioritetna deonica Smokovac-Uvač-Mateševo je počela da se gradi 11. maja 2015. godine, a ugovoreni rok za realizaciju projekta je 48 meseci.

Do sada je izdato 14 građevinskih dozvola za 14 pod-deonica od ukupno 19 pod-deonica za koje će biti izdate građevinske dozvole, a predata su još 3 zahteva za izdavanje građevinskih dozvola.

Glavni projekti za preostale dve pod-deonice su u završnoj fazi, što znači da je proces projektovanja u završnoj fazi i po njegovom okončanju stvoreni su preduslovi da izvođač radova izvodi radove na terenu duž čitave trase, a u radu se primenjuju najviši tehnički standardi kvaliteta, trajnosti i sigurnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

9 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: