Kinez gradi stanove u Jajincima

Kineski investitor Čang Sing Mo posetio je Voždovac i u razgovoru sa rukovodstvom opštine izrazio želju da investira u izgradnju stambenog bloka u Jajincima.

Izvor: B92

Petak, 26.09.2014.

20:11

Default images

Stanovi bi bili u naselju "Rasadnik", površine 260.000 kvadrata, a opština Voždovac se obavezala da će pomoći u ubrzanju procedura dobijanja građevinskih dozvola u gradu i opštini, u cilju brže realizacije izgradnje, navodi se u saopštenju.

Prilikom susreta, opštinski rukovodioci su potencijalnom kineskom investitoru predložili da se u vidu donacije, uporedo sa izgradnjom prvog stambenog bloka u tom naselju, izgrade i propratni sadržaji, kao što su dečji vrtić, škola i dom zdravlja.

"Ovo bi bila jedna od najvećih investicija opštine Voždovac, nastala kao rezultat unapređenja saradnje Kine i Srbije", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: