Subota, 18.03.2023.

16:18

Čajetina prodaje osam parcela na Zlatiboru: Cena od 14 do 38 miliona dinara

Svako ko želi svoj novac da uloži na srpsku planinu koja se konstantno razvija, sada je pravo vreme za to.

Izvor: RINA

Čajetina prodaje osam parcela na Zlatiboru: Cena od 14 do 38 miliona dinara
Foto: RINA

Opština Čajetina oglasila je na prodaju osam parcela građevinskog zemljišta na Zlatiboru.

Najveća parcela je površine 1.060 metara kvadratnih i ona je procenjena na 38.1 miliona dinara, dok je najmanja površine 400 metara kvadratnih i košta 14.4 miliona dinara, potvrđeno je za agenciju RINA.

U oglasnoj dokumentaciji je navedeno da će oglas biti otvoren 30 dana od objavljivanja, a otvaranje ponuda biće izvršeno petog dana po isteku roka za podnošenje ponuda.

Tačno vreme i mesto otvaranja biće istaknuto na oglasnoj tabli opštine Čajetina, takođe se navodi u oglasoj dokumentaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

8 h

Podeli: