"Što se ne zakačite za bandere, i kažete 'nećemo ovako jeftino'"

Predsednik Aleksandar Vučić pomenuvši proteste zbog cene goriva, rekao je da vlada radi na problemu cene derivata.

Izvor: B92

Nedelja, 10.06.2018.

13:29

Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Vučić je tako naglasio da je u Srbiji, uz Bugarsku najmanja cena hleba, te da je najniža cena struje u Evropi, 6,64 evrocenta, a sledeća najniža u Makedoniji 8,20 evrocenti po kilovat-satu.

"Cena (struje) u Srbiji je 6,64 evrocenta po kilovat-satu, najjeftina posle toga je u Makedoniji 8,2 evrocenta. Što ne izađete na ulicu pa se zakačite za bandere i kažete nećemo ovako jeftino da plaćamo. Hleb nije važan, struja nije važna, važno je gorivo i pri tome nam predavanja drže oni koji su prodali NIS", rekao je Vučić.

Zato, ko god želi da protestuje dobrodošao je, ponovio je, ali i napomenuo da niko ne može da krši zakon i narušava zagarantovanu slobodu kretanja.

Podsetio je, Srbija je broj jedan po direktnim stranim investicijama u regionu, ima najmanju nezaposlenst, jedina ima suficit u budžetu i stvari, kako kaže, mogu da idu nabolje, što sa drugima nije slučaj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

151 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: