Kupac Depoa za B92: Rano je, ali biće lep kompleks

Direktor izraelskog konzorcijuma koji je kupio zemljište nekadašnjeg Depoa, Miša Marković, za B92 kaže da se planira izgradnja poslovno-stambenog kompleksa.

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.10.2017.

12:37

Kupac Depoa za B92: Rano je, ali biće lep kompleks
Foto: Thinkstock, ilustracija

Marković, koji je u ime izraelskog konzorcijuma koji predvodi Nir Makdasi, kupio Depo po početnoj ceni od 4,15 miliona evra, kaže da je jako rano govoriti o veličini i strukturi kompleksa koji će biti građen, ali da će svakako biti reč o lepom stambeno-poslovnom objektu.

“Čeka nas puno posla oko dokumentacije, projekta, tako da je rano govoriti o tome”, kazao je Marković.

Na pitanje o tome da je vredno zemljište kupila firma osnovana tek nedavno, Marković je objasnio da je za kupovinu Depoa formirana pravna struktura nekoliko izraelskih investitora koju predvodi Nik Makdasi, koji je u saradnji sa nekim drugim investitorima iz Izraela već investitor projekta Zemun park i kompleksa na mestu nekadašnje ambasade SAD.

Reč je o investicijama od više desetina miliona evra, od kojih je Zemun park već realizovana a vredna je 25 miliona evra.

Što se tiče objekta u Kneza Miloša, Marković kaže da je završeno rušenje i da ceo proces ide snažno u pravcu izgradnje luksuznog višenamenskog objekta sa 227 stanova, 500 parking mesta i 5.000 kvadratnih metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: