Automobili

Četvrtak, 26.01.2012.

11:37

Elantra automobil godine u SAD

Hyundai Elantra je na upravo završenom sajmu u Detroitu dobila nagradu za automobil godine u SAD. Osim toga, Hyundai je prema istraživanjima agencije J.D.Power zauzeo prvo mesto u konkurenciji 33 automobilska brenda kada je u pitanju lojalnost kupaca određenom proizvođaču.

Izvor: B92

Default images

Priznanje za najbolji automobil 2012. pripalo je Elantri na osnovu glasova žirija koji je bio sastavljen od akreditovanih novinara automobilskih magazina i sajtova iz SAD.

Kada je reč o lojalnosti kupaca, u okviru marke Hyundai, najbolje su plasirani modeli Elantra i Sonata.

Prema poslednjem istraživanju ''J.D. Power 2012 Customer Retention Study'' lojalnost kupaca Hyundai brendu povećana za 4%, u odnosu na prethodno istraživanje iz 2010. godine. Prilikom ispitivanja iz 2012. stopa lojalnosti kupaca iznosila 64%.

Hyundai je, na osnovu ovih rezultata, za poslednje tri godine ostvario skok i poboljšao svoju poziciju za 10 mesta - 2009. godine bio je jedanaesti, dok je 2012. zauzeo prvu poziciju.

Prema agenciji J.D.Power, vlasnici automobila kao glavne razloge svoje vernosti navode: uživanje u vožnji, ekonomičnost i bezbednost.

Agencija J.D. Power već devet godina istražuje u kojoj meri kupci vozila ostaju verni određenim automobilskim brendovima. Do rezultata se dolazi na osnovu iskustava i odgovora miliona potrošača godišnje.

Hyundai Elantra dobila nagrada Autobest

Vozili smo Hyundai i40 Wagon 1.7 CRDi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: